22 februari 2016

In Memoriam Carly Jansen

Op dinsdag 16 februari overleed op 82-jarige leeftijd onze beschermheer Carly Jansen. Carly was vanaf 14 april 1957, dus al meer dan 58 jaar, lid en tevens beschermheer van onze Eerste Schijndelse Kleindieren Vereniging.
Hij kreeg de liefde voor dieren van huis uit mee; zijn vader fokte met Hollandse Hoenkrielen zilverzwart geloverd en Carly ging hiermee verder, deze lopen nu nog steeds rond in de tuin.
Hij was zeer geliefd binnen onze vereniging die zijn ontstaan dankte aan enkele werknemers die in het begin van de oorlogsjaren een konijnenvereniging oprichtten in de kantine van kousenfabriek Jansen-de Wit. Carly is hier vele jaren directeur geweest.
Wij als vereniging zijn Carly veel dank verschuldigd voor wat hij voor de vereniging betekend heeft, wij verliezen met Carly niet alleen onze beschermheer maar tevens een zeer trouw lid en inzender.
Hij genoot samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen jaarlijks van onze kleindierententoonstelling. Tevens werd de officiaele opening al jaren door hem verricht direct gevolgd door de prijsuitreiking. Wij zullen deze jarenlange traditie zeer zeker gaan missen!
Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit verlies.
Namens ESKV
Marijn van Geffen en Adri van der Heijden

Foto's:


0