28 maart 2017

Schijndel wint van Erp

Schijndel begon zondag goed aan de wedstrijd tegen Erp. In de tweede minuut bracht een mooie aanval over drie schijven Brent Blummel alleen voor de keeper van Erp. Blummel wist wat hem te doen stond en bracht de stand snel op 1-0.
Er volgden meer mooie aanvallen van de thuisploeg. In de 11e minuut kon een schot van Bas Wagenaars de keeper niet verrassen. Even later werd Vincent Lathouwers vrijgespeeld voor de keeper maar die wist zijn doel verder schoon te houden. Twee gelijkwaardige ploegen streden voor iedere meter op het veld maar ook een gevaarlijke aanval van Erp leverde niets op.
Na de rust zonder wijzigingen hetzelfde spelbeeld. In de 65e minuut werd een gevaarlijke aanval van Erp verijdeld door de voet van Niels Cuppers die het schot kon blokkeren. Diverse kansen voor beide partijen bleven zonder gevolg. Zo bleek de treffer waarmee de wedstrijd zo ongeveer begon, ook de eindstand.